Workshop i Avanceret ledelsescoaching

af | sep 26, 2014 | Ledelse, Ledelsescoaching, Uldall Consult

Du kan stadig nå det

Jeg udbyder sammen med min gode kollega, Karen Schlesinger, en rigtig spændende 2-dages workshop i Avanceret ledelsescoaching den 13. og 14. november 2014.

Workshop Avanceret Ledelsescoaching

Workshoppen er for ledere med personaleansvar, der tidligere har deltaget på et coachkursus eller coachuddannelse.

Så kunne du ha lyst til at blive endnu bedre til at bruge forskellige coachingteknikker i dit samspil med dine medarbejdere og teams? Og vil du gerne have feedback, inspiration, indsigt og konkrete handlingsplaner, som du kan bruge i din ledelsespraksis?

Klik på linket her for at læse mere om workshoppen. Der er bindende tilmeldingsfrist den 1. oktober og du tilmelder dig ved at sende en mail til mig på lena@uldallconsult.dk.

Tidligere deltagere på workshoppen i foråret 2014 har sagt:

Et kanon godt kursus
“Det har været et kanon godt kursus, som kan bruges både til den enkelte medarbejder og teams – især det at bevæge sig har stor virkning og betydning i coachingen”

Jette Staun Poulsen, leder i Ældreområdet, Randers Kommune

[hr]

Jeg kan
Jeg er blevet bedre til at spørge og sætte nogle modeller i spil hos mine medarbejdere, og jeg har opdaget at jeg godt kan!

Finn E. Svit, Kulturskoleleder, Mariagerfjord Kommune

[hr]

Tryg ved at gøre, hvad jeg har lært
Jeg har fået en kæmpe palet af værktøjer og føler mig tryg ved at gå hjem og gøre, fordi vi har trænet så meget på kurset

Karen Lis Holdgaard Rasmussen, pædagogisk leder, Randers Kommune

[hr]

Fascinerende at bevæge sig både fysisk og mentalt
Min værktøjskasse er blevet meget større og det har været fascinerende at bevæge sig både fysisk og mentalt på kurset

Ulla Fomsgaard, Løgstør tilbuddene, Vesthimmerland Kommune

[hr]

En gave at have fokus på, at det er systemet man coacher
Det har været en gave at have fokus på, at det er systemet man coacher, hvilket er direkte anvendeligt til at udvikle mere effektive teams.

Kent Gram, leder i Ældreområdet, Mariagerfjord Kommune

[hr]

God ledelseslyst

Lena Uldall

 • Velkommen til Uldall Consults blog

  Her på min blog deler jeg 16 års erfaringer fra samtaler med ledere og chefer i offentlige og private virksomheder. Samtaler, der har hjulpet dem til at blive bedre ledere i praksis.

  Så hvis du især er optaget af dit personlige lederskab, din kommunikation som leder og hvordan du udøver god personaleledelse, kunne denne blog måske være noget for dig.

  Jeg blogger også om den viden, jeg har om udvikling af relationer og kultur i organisationer, gode råd om effektive processer, værktøjer og den nyeste viden indenfor organisationsudvikling.

  Jeg håber du vil få glæde af de gode ideer og inspiration til, hvad du selv kan gøre for at udvikle dit lederskab og din virksomhed.

  God læselyst. Og del gerne dine kommentarer og erfaringer under indlæggene.

  Lena Uldall