af | dec 20, 2019 | Uldall Consult

En øvelse, som hjælper dig til at holde fokus på det, du ønsker i 2020

En af mine amerikanske coachvenner fortalte mig om en øvelse, du måske kan blive inspireret af ift. dig selv eller din organisation. Jeg har selv for nyligt lavet øvelsen i en afdeling i Randers.  Øvelsen hedder ”the burning ball” og består af disse steps:

1

Skriv på et stykke papir alle de ting fra 2019, som du gerne vil efterlade i 2019 – alle de dårlige følelser, oplevelser, stemninger, relationer, som du ikke kan bruge til noget fremadrettet. Dvs. alt det, du skal give slip på! Læs det gerne højt for hinanden – i familien, i teamet, i organisationen.

Krøl papiret sammen til en rund kugle og brænd det i brændeovnen eller som på billedet nedenfor i en spand udenfor.

2

Tag et nyt stykke papir og skriv, hvad du gerne vil tage med dig ind i 2020.

Læs igen højt for hinanden og gem papiret et godt sted, så du/I kan tage det frem igen ved årets udgang.

Personligt glæder jeg mig til et 2020 med mere ro, mere balance, mere latter. Professionelt glæder jeg mig til et 2020 med gode coachsamtaler i mine nye lokaler i Hadsten, spændende udviklingsopgaver hos motiverede ledere og medarbejdere og et nyt samarbejde med konsulentfirmaet MacMann Berg om min teamcoach uddannelse. Det vil jeg fortælle mere om i det nye år.

Der kommer også mere inspiration fra mig i 2020 i form af gode råd og artikler om bl.a. System Intelligent ledelse. Så du kan godt glæde dig ☺

Indtil da, vil jeg ønske dig en rigtig glædelig jul og et balanceret nytår 2020.

Kærlig hilsen Lena