af | okt 23, 2019 | Uldall Consult

Nye lokaler og indretning

Jeg er ved at indrette mit nye, lyse kontor i Hadsten til et rart sted at coache og give ledersparring. Det skal være et frirum til lederen, der gerne vil støttes i og udfordres på sin ledelsespraksis. Der skal være plads til store tanker, bekymringer, følelser og drømme. Det skal både være et trygt og produktivt rum, hvor vi både arbejder med dét, der fylder og dét, der er målet på lang sigt.

Derfor: Hvor skal stolen stå?

Jeg har undersøgt Neo Feng Sui, verdenshjørnernes betydning for farvevalg, kigget på hundredevis af lænestole og købt planter. Whiteboard og billeder er hængt op. I morgen skal jeg hente et smukt gulvtæppe, nye lamper og et kaffebord.

Så nu venter jeg bare på, at DU kommer, kære leder, og tager det hele til dig. Kaffen er klar