Hvad skal du øve dig på i 2015?

af | dec 22, 2014 | Uldall Consult

Kære leder og netværk

Jeg håber, at julefreden er ved at sænke sig over dig og dine nærmeste, og at du også vil bruge julen til at reflektere over dine successer og bedste øjeblikke i 2014.

2014 har på mange måder været et både hårdt men også helt fantastisk år for Uldall Consult.

Det har været fantastisk, fordi vi har løst mange spændende og meningsfulde opgaver i både store og små virksomheder – private, offentlige og internationale.

Det har været hårdt, fordi jeg samtidigt med en stor efterspørgsel er startet på en krævende, omfattende men også spændende og udfordrende coachcertificering i USA indenfor team- og organisationscoaching.
work-life-balance

I 2015 vil jeg øve mig på at prioritere både spændende opgaver, og mere tid til nærmeste familie, venner, rejser og fortsat efteruddannelse.

Hvad skal du øve dig på i 2015?

Jeg vil på Uldall Consult’s vegne ønske dig en rigtig glædelig jul og et nyt og spændende nytår.

På gensyn i 2015

Lena Uldall

P.s. Vi gentager succesen og udbyder endnu et kursus i avanceret ledelsescoaching den 29. og 30. april 2015. Læs mere her.

 • Velkommen til Uldall Consults blog

  Her på min blog deler jeg 16 års erfaringer fra samtaler med ledere og chefer i offentlige og private virksomheder. Samtaler, der har hjulpet dem til at blive bedre ledere i praksis.

  Så hvis du især er optaget af dit personlige lederskab, din kommunikation som leder og hvordan du udøver god personaleledelse, kunne denne blog måske være noget for dig.

  Jeg blogger også om den viden, jeg har om udvikling af relationer og kultur i organisationer, gode råd om effektive processer, værktøjer og den nyeste viden indenfor organisationsudvikling.

  Jeg håber du vil få glæde af de gode ideer og inspiration til, hvad du selv kan gøre for at udvikle dit lederskab og din virksomhed.

  God læselyst. Og del gerne dine kommentarer og erfaringer under indlæggene.

  Lena Uldall