Hvad du ønsker, skal du få

af | jun 23, 2014 | Ledelse, Ledelsescoaching, Uldall Consult

Det har været et forrygende forår med lige præcis de opgaver, jeg højt har ønsket mig: Bl.a. teamudvikling og teamcoaching, leder- og executive coaching og opstart af ledernetværk.

Avanceret Ledelsescoaching

Jeg har desuden udviklet et rigtigt spændende kursus/workshop sammen med min kollega, Karen Schlesinger, i Avanceret Ledelsescoaching. Vi gentager succesen den 13. og 14. november, hvis du vil med på næste workshop.

Læs mere om workshoppen og udtalelser fra tidligere kursister her.

Workshop Avanceret Ledelsescoaching

Her på kanten til sommerferien vil jeg benytte lejligheden til at ønske alle modtagere af mit nyhedsbrev en rigtig dejlig sommerferie – og husk at fortælle dine ønsker højt!

God ledelseslyst

Lena Uldall

 • Velkommen til Uldall Consults blog

  Her på min blog deler jeg 16 års erfaringer fra samtaler med ledere og chefer i offentlige og private virksomheder. Samtaler, der har hjulpet dem til at blive bedre ledere i praksis.

  Så hvis du især er optaget af dit personlige lederskab, din kommunikation som leder og hvordan du udøver god personaleledelse, kunne denne blog måske være noget for dig.

  Jeg blogger også om den viden, jeg har om udvikling af relationer og kultur i organisationer, gode råd om effektive processer, værktøjer og den nyeste viden indenfor organisationsudvikling.

  Jeg håber du vil få glæde af de gode ideer og inspiration til, hvad du selv kan gøre for at udvikle dit lederskab og din virksomhed.

  God læselyst. Og del gerne dine kommentarer og erfaringer under indlæggene.

  Lena Uldall