Fra masaii kriger til elektriker

af | okt 23, 2015 | Uldall Consult

Hvis du får de rigtige værktøjer og støtte har du større mulighed for at lykkes med en forandring. Det har jeg tydeligt set hos Charles, som jeg mødte for nogle år siden på en rejse til Kenya. Han har gennem min støtte til hans uddannelse forandret sig fra at være masaii kriger til at være næsten færdig som elektriker.

Da jeg mødte ham var han godt klar over at han ikke kunne leve et liv som masaii kriger resten af sit liv og traf derfor et vigtigt valg om at uddanne sig, selvom han næsten ingen penge havde til en uddannelse. Han lever under meget trange og fattige vilkår men han er opsat på at nå sit mål: At tjene sine egne penge som elektriker en dag.

Jeg er glad for at kunne være med til at skabe nye muligheder for Charles og med støtte til for eksempel køb af computer, tøj og skolepenge, håber jeg at han lykkes med sin forandring.

På billedet står Charles med den computer han købte for nogle af mine donationer.

Lena Uldall støtter

Lena Uldall