Få 14% rabat på konsulentopgaver

af | sep 13, 2013 | Uldall Consult

Kære leder

Jeg har brugt noget af sommeren på at opdatere min hjemmeside med, hvad jeg tilbyder af kurser, temadage, coaching og rådgivning indenfor lederudvikling og organisationsudvikling.

Jeg er selv temmelig stolt af resultatet, som du kan se, når du kikker dig rund på hjemmesiden.

Jeg blogger om ledelse og organisationsudvikling

Jeg har også oprettet denne blog, hvor jeg deler 14 års erfaringer fra samtaler med ledere og chefer i offentlige og private virksomheder. Samtaler, der har hjulpet dem til at blive bedre ledere i praksis.

Jeg blogger også om den viden, jeg har om udvikling af relationer og kultur i organisationer, gode råd om effektive processer, værktøjer og den nyeste viden indenfor organisationsudvikling.

Du får mine blogindlæg direkte i din indbakke hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrevet her.

Få viden og stil spørgsmål via de sociale medier

Fremover vil du også kunne følge med i, kommentere og stille spørgsmål til mig om ledelse og organisationsudvikling og høre nyt fra Uldall Consult på de sociale medier.

Klik på linksene for at følge Uldall Consult i de sociale medier.

Facebook Google+ LinkedIn

14% rabat på opgaver i din organisation
For at fejre lanceringen af ny hjemmeside og debut på bloggen, nyhedsbrev og de sociale medier, tilbyder jeg i hele september og oktober 14% rabat på nye opgaver i din organisation, der bestilles til udførelse i perioden januar 2014 til og med juni 2014.

Eksempelvis workshops og temadage om:

Så skynd dig hvis du vil have fordel af det gode tilbud. Send mig en mail på lena@uldallconsult.dk eller ring på 21759080, så laver vi en aftale.

Som modtager af nyhedsbrevet og følger på de sociale medier, vil du også fremover modtage særlige tilbud.

God ledelseslyst,

Lena Uldall

P.s. Ønsker du ikke at modtage mails med tanker og inspiration til bedre ledelse i praksis, kan du til hver en tid afmelde dig igen.

 • Velkommen til Uldall Consults blog

  Her på min blog deler jeg 16 års erfaringer fra samtaler med ledere og chefer i offentlige og private virksomheder. Samtaler, der har hjulpet dem til at blive bedre ledere i praksis.

  Så hvis du især er optaget af dit personlige lederskab, din kommunikation som leder og hvordan du udøver god personaleledelse, kunne denne blog måske være noget for dig.

  Jeg blogger også om den viden, jeg har om udvikling af relationer og kultur i organisationer, gode råd om effektive processer, værktøjer og den nyeste viden indenfor organisationsudvikling.

  Jeg håber du vil få glæde af de gode ideer og inspiration til, hvad du selv kan gøre for at udvikle dit lederskab og din virksomhed.

  God læselyst. Og del gerne dine kommentarer og erfaringer under indlæggene.

  Lena Uldall