Blog

Hvad du ønsker skal du få

Kære leder Glædelig jul og godt nytår Stolthed og taknemmelighed er de ord, der bedst beskriver mine følelser efter en vellykket start på min nye Teamcoach uddannelse i sidste uge. Jeg formåede sammen med 17 gode og erfarne ledere at skabe et læringsrum fyldt med mod,...

læs mere

Tilmeld dig til introaften til teamcoach uddannelsen

Uddannelsen starter lige om lidt Oplever du nogen gange at dine kompetencer og færdigheder er utilstrækkelige, når du har en-til-en samtaler med dine medarbejdere, eller skal facilitere processen i et af dine teams? Måske kommer du til at give flere svar...

læs mere

Stemmer i systemet

Alle medlemmer af et teamsystem er informationsbærere, også kaldet stemmer i systemet. Hver og en af teamets medlemmer er informationsbærere på vegne af relations-systemet/teamet. Tilsammen giver de et billede af teamets tilstand, behov eller ønsker. Ved at træde et...

læs mere

Kan du læse dit team?

Oplever du nogle gange som leder:

– At dit team ikke rigtigt får løst deres opgaver, men bruger en masse tid på andre ting?
– At der ligger en masse ”gift” og usagte ting i atmosfæren omkring teamet og at du ikke rigtigt ved hvordan I skal få talt om det?
– At dit team bevæger sig meget i følelsernes domæne og har svært ved at komme videre til refleksionens og beslutningens domæne?

Så er du ikke alene om denne oplevelse. Og du kan træne dine evner til at arbejde med dette, også kaldet System intelligens.

læs mere

Har I en Teamets stol?

Resultater og relationer går hånd i hånd Virksomheder eksisterer for at skabe resultater og løse en opgave. Derfor efterspørges resultatorienterede ledere. Men fokus på resultater og målopnåelse sker ofte på bekostning af lederens og teamets færdigheder og evner til...

læs mere

System intelligens – det nye sorte?

System intelligens handler om evnen til at se, forstå og arbejde med, og i, et menneskeligt relationssystem, for at frigøre og udnytte dets iboende indsigt og potentiale. Fokus skifter fra enkeltindividerne i systemet (fx teamet) til selve systemet, og hvordan dette kommer til udtryk gennem sine medlemmer. På den måde bliver de enkeltes følelser, ord og handlinger et udtryk for dynamikken i systemet. Ved at have fokus på systemets/teamets kollektive potentiale og intelligens, skabes synergier, ideer og kreativitet fordi teamet trækker i samme retning.

læs mere

Træn din Sociale intelligens

Mange ledere oplever engang imellem at blive målt. For eksempel i den psykiske del af en APV, ved Trivselsundersøgelser, 360 graders evalueringer, De 5 kernekompetencer osv.

Disse målinger er også målinger på din Sociale Intelligens som leder.

Din Sociale intelligens som leder handler om din evne til at forstå dine medarbejders følelser og perspektiver, at kunne læse medarbejdernes motiver og motivation for det, de gør og bringe det bedste frem i andre.

læs mere

Bliv bevidst om din Emotionelle intelligens

I en serie af 3 blogindlæg beskriver jeg, hvad de tre intelligenser dækker over og giver nogle fif til, hvordan du kan træne den.

Først skal det handle om emotionel intelligens også beskrevet af Daniel Coleman som følelsesmæssig intelligens.

læs mere

Ny adresse

Uldall Consult er flyttet i nye lokaler i den nyrenoverede og smukke røde ”Banegården” i Hadsten. Ud over et dejligt coach- og samtalerum er der et større mødelokale, som kan anvendes, når jeg faciliterer ledernetværk og teamcoaching.

læs mere
 • Velkommen til Uldall Consults blog

  Her på min blog deler jeg 16 års erfaringer fra samtaler med ledere og chefer i offentlige og private virksomheder. Samtaler, der har hjulpet dem til at blive bedre ledere i praksis.

  Så hvis du især er optaget af dit personlige lederskab, din kommunikation som leder og hvordan du udøver god personaleledelse, kunne denne blog måske være noget for dig.

  Jeg blogger også om den viden, jeg har om udvikling af relationer og kultur i organisationer, gode råd om effektive processer, værktøjer og den nyeste viden indenfor organisationsudvikling.

  Jeg håber du vil få glæde af de gode ideer og inspiration til, hvad du selv kan gøre for at udvikle dit lederskab og din virksomhed.

  God læselyst. Og del gerne dine kommentarer og erfaringer under indlæggene.

  Lena Uldall