Academic Paper om relationernes afgørende betydning ifm. forandringsprocesser i virksomheder

af | nov 17, 2015 | Artikel

Jeg er optaget af relationernes betydning for at skabe resultater i teams og virksomheder. Og jeg er optaget af relationernes betydning når nye virksomheder skal arbejde sammen eller fusionere.

Derfor har jeg sammen med Professor Peter Lindgren på Aarhus Universitet skrevet et Academic Paper til en forskerkonference i Italien i sommers, der netop handlede om kultur og forandringsprocesser. (IFCAD konference, Bari: ”Culture, Innovation and Entrepreneurship: connecting the knowledge dots”, juni 2015).

Academic Paper

Hvis du er interesseret i at læse hvordan “knowledge management” kan skabes via relationer ifm. risikable Business Model Innovation projekter, kan du downloade vores artikel her.

Du kan også læse et abstract fra artiklen her.

Lena Uldall

 • Velkommen til Uldall Consults blog

  Her på min blog deler jeg 16 års erfaringer fra samtaler med ledere og chefer i offentlige og private virksomheder. Samtaler, der har hjulpet dem til at blive bedre ledere i praksis.

  Så hvis du især er optaget af dit personlige lederskab, din kommunikation som leder og hvordan du udøver god personaleledelse, kunne denne blog måske være noget for dig.

  Jeg blogger også om den viden, jeg har om udvikling af relationer og kultur i organisationer, gode råd om effektive processer, værktøjer og den nyeste viden indenfor organisationsudvikling.

  Jeg håber du vil få glæde af de gode ideer og inspiration til, hvad du selv kan gøre for at udvikle dit lederskab og din virksomhed.

  God læselyst. Og del gerne dine kommentarer og erfaringer under indlæggene.

  Lena Uldall