fbpx

Workshop i Avanceret ledelsescoaching

Du kan stadig nå det

Jeg udbyder sammen med min gode kollega, Karen Schlesinger, en rigtig spændende 2-dages workshop i Avanceret ledelsescoaching den 13. og 14. november 2014.

Workshop Avanceret Ledelsescoaching

Workshoppen er for ledere med personaleansvar, der tidligere har deltaget på et coachkursus eller coachuddannelse.

Så kunne du ha lyst til at blive endnu bedre til at bruge forskellige coachingteknikker i dit samspil med dine medarbejdere og teams? Og vil du gerne have feedback, inspiration, indsigt og konkrete handlingsplaner, som du kan bruge i din ledelsespraksis?

Klik på linket her for at læse mere om workshoppen. Der er bindende tilmeldingsfrist den 1. oktober og du tilmelder dig ved at sende en mail til mig på lena@uldallconsult.dk.

Tidligere deltagere på workshoppen i foråret 2014 har sagt:

Et kanon godt kursus
“Det har været et kanon godt kursus, som kan bruges både til den enkelte medarbejder og teams – især det at bevæge sig har stor virkning og betydning i coachingen”

Jette Staun Poulsen, leder i Ældreområdet, Randers Kommune

Jeg kan
Jeg er blevet bedre til at spørge og sætte nogle modeller i spil hos mine medarbejdere, og jeg har opdaget at jeg godt kan!

Finn E. Svit, Kulturskoleleder, Mariagerfjord Kommune

Tryg ved at gøre, hvad jeg har lært
Jeg har fået en kæmpe palet af værktøjer og føler mig tryg ved at gå hjem og gøre, fordi vi har trænet så meget på kurset

Karen Lis Holdgaard Rasmussen, pædagogisk leder, Randers Kommune

Fascinerende at bevæge sig både fysisk og mentalt
Min værktøjskasse er blevet meget større og det har været fascinerende at bevæge sig både fysisk og mentalt på kurset

Ulla Fomsgaard, Løgstør tilbuddene, Vesthimmerland Kommune

En gave at have fokus på, at det er systemet man coacher
Det har været en gave at have fokus på, at det er systemet man coacher, hvilket er direkte anvendeligt til at udvikle mere effektive teams.

Kent Gram, leder i Ældreområdet, Mariagerfjord Kommune

God ledelseslyst

Lena Uldall

avatar

Om Lena Uldall

Lena Uldall, cand.mag. i antropologi og organisationspsykologi og ledelsescoach. Jeg er optaget af at skabe sammenhæng mellem virksomheders hovedopgave og arbejdsglæden hos ledere og medarbejdere. Blandt andet ved at facilitere processer, der har fokus på god ledelse af relationer og udvikling af organisationskulturer.
Lukket for kommentarer