fbpx

Hvad er dit nytårsforsæt som leder?

Godt nytår!

Nytårsaften er for mange en anledning til at gøre status over året, der gik, og tanker om året, der kommer. Jeg vil gerne opfordre dig til at italesætte dit nytårsforsæt som leder overfor medarbejderne og måske også skrive det på min blog. Det forpligter nemlig at sige det højt.

nytaarsforsaetsomleder2

Jeg har selv gjort status og besluttet mig for at 2014 skal være et nydelsens år. Jeg vil forsøge at skabe flere åndehuller til mig selv i hverdagen, lave mindfulness-øvelser og forkæle mig selv noget mere.

Et åndehul i hverdagen som leder

Hvis du kan bruge dette som inspiration til dit nytårsfortsæt, vil jeg foreslå dig at deltage på mit kursus i maj, som jeg kalder Lederens Åndehul. Det er et 2-dages åndehul for ledere, hvor du både bliver forkælet og inspireret til din opgave som leder. Læs mere her om kurset Lederens Åndehul.

Få støtte til at opnå det du gerne vil med et coachforløb

Du bør også forkæle dig selv med et coachforløb i 2014, hvor du får 100 % opmærksomhed på dig som leder og menneske, hvor du får overblik og handlemuligheder. Og hvor du bliver holdt fast på dine nytårsfortsætter. Læs mere her.

Nyd nuet

Alt i alt: Nyd og brug mulighederne – det er bare at sende mig en mail eller give mig et ring 21 75 90 80, så jeg kan hjælpe dig med at holde fast på dit nytårsforsæt som leder.

God ledelseslyst

Lena Uldall

avatar

Om Lena Uldall

Lena Uldall, cand.mag. i antropologi og organisationspsykologi og ledelsescoach. Jeg er optaget af at skabe sammenhæng mellem virksomheders hovedopgave og arbejdsglæden hos ledere og medarbejdere. Blandt andet ved at facilitere processer, der har fokus på god ledelse af relationer og udvikling af organisationskulturer.

2 Responses to Hvad er dit nytårsforsæt som leder?

  1. avatar
    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/4/6/9/uldallconsult.dk/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:125 Stack trace: #0 /customers/4/6/9/uldallconsult.dk/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(37): the_commenter_link() #1 /customers/4/6/9/uldallconsult.dk/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(180): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /customers/4/6/9/uldallconsult.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /customers/4/6/9/uldallconsult.dk/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /customers/4/6/9/uldallconsult.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(371): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /customers/4/6/9/uldallconsult.dk/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2094): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array in /customers/4/6/9/uldallconsult.dk/httpd.www/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 125