Hvad er dit nytårsforsæt som leder?

Godt nytår!

Nytårsaften er for mange en anledning til at gøre status over året, der gik, og tanker om året, der kommer. Jeg vil gerne opfordre dig til at italesætte dit nytårsforsæt som leder overfor medarbejderne og måske også skrive det på min blog. Det forpligter nemlig at sige det højt.

nytaarsforsaetsomleder2

Jeg har selv gjort status og besluttet mig for at 2014 skal være et nydelsens år. Jeg vil forsøge at skabe flere åndehuller til mig selv i hverdagen, lave mindfulness-øvelser og forkæle mig selv noget mere.

Et åndehul i hverdagen som leder

Hvis du kan bruge dette som inspiration til dit nytårsfortsæt, vil jeg foreslå dig at deltage på mit kursus i maj, som jeg kalder Lederens Åndehul. Det er et 2-dages åndehul for ledere, hvor du både bliver forkælet og inspireret til din opgave som leder. Læs mere her om kurset Lederens Åndehul.

Få støtte til at opnå det du gerne vil med et coachforløb

Du bør også forkæle dig selv med et coachforløb i 2014, hvor du får 100 % opmærksomhed på dig som leder og menneske, hvor du får overblik og handlemuligheder. Og hvor du bliver holdt fast på dine nytårsfortsætter. Læs mere her.

Nyd nuet

Alt i alt: Nyd og brug mulighederne – det er bare at sende mig en mail eller give mig et ring 21 75 90 80, så jeg kan hjælpe dig med at holde fast på dit nytårsforsæt som leder.

God ledelseslyst

Lena Uldall

avatar

Om Lena Uldall

Lena Uldall, cand.mag. i antropologi og organisationspsykologi og ledelsescoach. Jeg er optaget af at skabe sammenhæng mellem virksomheders hovedopgave og arbejdsglæden hos ledere og medarbejdere. Blandt andet ved at facilitere processer, der har fokus på god ledelse af relationer og udvikling af organisationskulturer.

2 Responses to Hvad er dit nytårsforsæt som leder?

 1. avatar
  Tom Uldahl Christiansen 10. januar 2014 kl. 11:42 #

  Mit nytårsforsæt er at sætte fokus på ledernes samarbejde på tværs. For hvad betyder ledernes relationer for deres motivation til at arbejde tæt sammen? Jeg har gennem både mit eget liv og via min master i læreprocesser (med speciale i ledelses- og organisationspsykologi) oplevet, at ligeværdig dialog og fælles handlinger er stærkt medvirkende til at skabe tætte relationer. Og så vil jeg passe lidt bedre på mig selv. Huske at køre ture i det blå på min motorcykel og skyde uskyldige dyr i naturen i ny og næ:-)

  • avatar
   Lena Uldall 17. januar 2014 kl. 10:11 #

   Det lyder spændende, Tom. Det er også min erfaring, at gode relationer bærer et godt samarbejde videre. Det at lære hinanden at kende på flere planer end kun det rent faglige gør det muligt at se efter de positive intentioner hos den anden og skabe en ligeværdig dialog. Jeg har netop løst en opgave i en afdeling, hvor medarbejderne ikke kunne “mærke” lederen (hvem han er som menneske og hvilke værdier, han står for), og det skabte en frygt for lederen, sladder blandt kollegaerne og manglende dialog i afdelingen. Ved at skabe et rum, hvor tingene kunne tåle at komme frem i lyset, fik vi skabt tættere relationer, handleplaner og ansvarsfordeling. Nogen gange kan jeg blive helt forundret over hvor lidt hjælp udefra, der egentligt skal til for at skabe et nyt mønster.