fbpx

Hvad du ønsker, skal du få

Det har været et forrygende forår med lige præcis de opgaver, jeg højt har ønsket mig: Bl.a. teamudvikling og teamcoaching, leder- og executive coaching og opstart af ledernetværk.

Avanceret Ledelsescoaching

Jeg har desuden udviklet et rigtigt spændende kursus/workshop sammen med min kollega, Karen Schlesinger, i Avanceret Ledelsescoaching. Vi gentager succesen den 13. og 14. november, hvis du vil med på næste workshop.

Læs mere om workshoppen og udtalelser fra tidligere kursister her.

Workshop Avanceret Ledelsescoaching

Her på kanten til sommerferien vil jeg benytte lejligheden til at ønske alle modtagere af mit nyhedsbrev en rigtig dejlig sommerferie – og husk at fortælle dine ønsker højt!

God ledelseslyst

Lena Uldall

avatar

Om Lena Uldall

Lena Uldall, cand.mag. i antropologi og organisationspsykologi og ledelsescoach. Jeg er optaget af at skabe sammenhæng mellem virksomheders hovedopgave og arbejdsglæden hos ledere og medarbejdere. Blandt andet ved at facilitere processer, der har fokus på god ledelse af relationer og udvikling af organisationskulturer.
Lukket for kommentarer