fbpx

Academic Paper om relationernes afgørende betydning ifm. forandringsprocesser i virksomheder

Jeg er optaget af relationernes betydning for at skabe resultater i teams og virksomheder. Og jeg er optaget af relationernes betydning når nye virksomheder skal arbejde sammen eller fusionere.

Derfor har jeg sammen med Professor Peter Lindgren på Aarhus Universitet skrevet et Academic Paper til en forskerkonference i Italien i sommers, der netop handlede om kultur og forandringsprocesser. (IFCAD konference, Bari: ”Culture, Innovation and Entrepreneurship: connecting the knowledge dots”, juni 2015).

Academic Paper

Hvis du er interesseret i at læse hvordan “knowledge management” kan skabes via relationer ifm. risikable Business Model Innovation projekter, kan du downloade vores artikel her.

Du kan også læse et abstract fra artiklen her.

Lena Uldall

avatar

Om Lena Uldall

Lena Uldall, cand.mag. i antropologi og organisationspsykologi og ledelsescoach. Jeg er optaget af at skabe sammenhæng mellem virksomheders hovedopgave og arbejdsglæden hos ledere og medarbejdere. Blandt andet ved at facilitere processer, der har fokus på god ledelse af relationer og udvikling af organisationskulturer.
Lukket for kommentarer